Ridelejr 2021 - DER ER 1 plads ledig - vil du med på ridelejr så skriv til bestyrelsenfrk@gmail.com

Nykøbing Falster Rideklub tilbyder igen, efter mange års pause, ridelejr for klubbens egne medlemmer og for andre børn der går til ridning. Vi tilbyder en hyggelig og lærerig ridelejr, hvor børnene får en alsidig oplevelse med hestene og en masse gode oplevelser sammen med andre børn og deres kammerater fra rideskolen.

Børnene får mulighed for at ride to gange om dagen og får indblik i hvordan hestene passes i stalden. Der vil være forskellige form
er for ridning og leg med hestene, så man kan få prøvet forskellige discipliner. Børnene får deres ”egen hest” under ridelejren, som de passer og rider på. Al ridning foregår naturligvis under opsyn og sammen med en instruktør. Det kan forekomme at 2 elever skal deles om 1 hest.

Vi tilbyder ridelejr på flere forskellige niveauer, så det er muligt at få en dejlig ridelejr uanset om man har gået til ridning i kort tid eller er mere øvet. Ryttere med egen hest er også velkomne, men det skal aftales særskilt, så vi sikrer at vi har en boks til hesten.

I corona-ånden er det muligt at sove i udendørs shelter for ikke at samles for mange i gymnastiksalen på den gamle Falsters lilleskole. Der medbringes madrasser eller liggeunderlag samt sovepose. Der serveres mad 3-4 gange om dagen og der vil være en lille kiosk hvor børnene kan købe lidt slik og en sodavand.

Ridelejren er for børn over 8 år og de skal som udgangspunkt  selv kunne sadle op og kunne ride nogenlunde selvstændigt i skridt og trav. Klubben sørger for hjælpere, der er behjælpelige med at sadle op og trækker gerne, når vi rider en tur i skoven.

Uge 28 – fra fredag d. 16. juli 2021 – søndag d. 18. juli 2021

 

Ankomst fredag kl. 10:00
Afrejse søndag kl. 13:00 efter børnene har hjulpet med at lukke hestene på sommerferie.

Pris: DKK 1200,00  pr. deltager uden egen hest

Pris: DKK 700,00 pr. deltager hvis man er opstaldet med egen hest i Nykøbing Falster Rideklub

For at ridelejren kan gennemføres skal der minimum være 8 børn tilmeldt. Der vil ligeledes være et maximum antal pladser, så tilmelding er efter først til mølle.

Tilmelding er bindende og skal ske til bestyrelsenfrk@gmail.com senest 1. juni 2021

Der betales kontant til ridelæreren senest 15. juni 2021