Vores heste


Gribvads Zammi Jo

Welsh Cob 7 år

Gribvads Zammi Jo er en dejlig rolig hoppe på 7 år og 136 i stg. Zammi besidder 3 gode gangarter og en helt særlig ro. Hun er meget snaksalig og elsker opmærksomheden fra alle.

Kaj

Haflinger 16 år

Den største nussegøj i hele rideskolen, er nok det der betegner Kaj bedst. Han er en rund lækker pony, der har hjertet på det rette sted. Kaj er fantastisk rolig og alle tiders begynderhest. Kaj er 146 cm.

Pernod

Connemare 16 år

Skønne rolige Pernod. Denne dame har aldrig travlt. Hun hygger sig i sit rolige tempo når hun går med i rideskolen. Pernod er en helt igennem fantastisk rideskolepony. Pernod er 148 cm.

Donna

Dansk Oldenborg 11 år

Donna er så god som dagen er lang. Hun er for både den rutineret og urutineret rytter. Hun har et enormt roligt sind, og stoler på hendes rytter passer på hende som hun passer på sin rytter. Donna er 162 cm.

Molly

Welsh Cob 5 år

Skønne smukke Molly. Selvom hun er ung så har hun et fantastisk sind. En perfekt blanding af spilopper og godhed. Hun vil gøre alt for sin rytter, hver eneste gang. Molly er ca 142 cm

Tordenskjold

Traver 12 år

Torden er en dejlig 12 årig vallak, som tidligere har gået travløb. Han er ved at blive omskoles til rideskolehest. Torden er rolig på stald, og nyder opmærksomheden.

Hires - Iris

Ungarsk sportspony 5 år

Iris er den mest kælne pony på boks og på staldgangen. Med rytter er hun en vågen lille dame, som virkelig gør sig godt på springbanen. Hun springer med fin teknik og stort overskud.

Rosa

Jyde/Frederiksborger 0 år

Rosa er en dejlig 15 årig blandingshoppe, som vi er rigtig glade for. Rosa kan både gå med de små ryttere og de større ryttere. Hun er god til lidt af det hele - både dressur, spring og skovtur. Hun har sågar været brugt til lidt voltigering tidligere.