Vores heste


Yasmin

Araber blanding 12 år

Søde, dejlige Yasmin er en skøn lille hoppe. Hun er en yderst kærlig pony, der elsker at have fart på. Hun er nem at styre og yder alt hvad hun kan for sin rytter. Yasmin er 135 cm.

Kaj

Haflinger 18 år

Den største nussegøj i hele rideskolen, er nok det der betegner Kaj bedst. Han er en rund lækker pony, der har hjertet på det rette sted. Kaj er fantastisk rolig og alle tiders begynderhest. Kaj er 146 cm.

Pernod

Connemare 15 år

Skønne rolige Pernod. Denne dame har aldrig travlt. Hun hygger sig i sit rolige tempo når hun går med i rideskolen. Pernod er en helt igennem fantastisk rideskolepony. Pernod er 148 cm.

Scottie

Haflinger 21 år

Scottie er en utrolig kærlig Haflinger. Han kan være en bulderbasse på staldgangen, men elsker en godbid. Scottie er utrolig god når han går med sine elever. Han har rolige gangarter, og en fantastisk galop. Scottie er 151 cm.

Donna

Dansk Oldenborg 10 år

Donna er så god som dagen er lang. Hun er for både den rutineret og urutineret rytter. Hun har et enormt roligt sind, og stoler på hendes rytter passer på hende som hun passer på sin rytter. Donna er 162 cm.

Lucero

Spansk blanding 13 år

Lucero er importeret fra Spanien. Han er meget rolig og forsigtig, og den bedste makker på tur. Lucero kan se sur ud i sin boks, men hans ører vender bare forkert. Han elsker at komme med ud og ride og nusse på staldgangen. Lucero er 155 cm

Zar

Araber blanding 21 år

Zar er en fantastisk araber blanding, der elsker børn. Han kan både være fremadgående med de rutinerede, og rolig med de nye elever. Og hvis man gider bruge timevis på staldgangen, så er Zar helt med på den. Zar er 153 cm.