Vores heste


Rosa

Fjordhest 18 år

Rosa er en meget godmodig pony og kan rides af både nybegyndere og rutinerede ryttere. Hun er en glad pony som elsker at arbejde, men hun er også til hygge ridning og skovture. Rosa er dygtig i både spring og dressur. Rosa har været på rideskolen siden 2018.

Goldie

Krydsning Palmino og friser 18 år

Goldie er en rutineret dame, som kan rides af folk i alle aldre. Hun er sød og nem at håndtere. Hun går fint i skoven og er god til både spring og dressur. Hun er en super fin hest til nybegyndere. Goldie har været på rideskolen siden 2014.

Solo

Tinker/Irish Cob 13 år

Solo er rolig pony, som elsker at blive striglet godt i gennem. Hun er god til både nybegyndere og rutinerede ryttere. Solo elsker skovture og masser af frisk luft. Hun er dygtig til både spring og dressur. Solo er født i Irland, og ankommet til rideskolen i 2015.

Medina

Friser 11 år

Medina er en kærlig hest som elsker at hygge og kæle. Hun er en god hest til elever der gerne vil lære at ride i et lidt roligere tempo. Hun er en stor dressur hest der altid gør som der bliver sagt. Medina ankom til rideskolen i juli 2019

Maluka

Pinto 15 år

Maluka er en stor dame med godt sind. Hun er meget kontaktsøgende og elsker at blive nusset. Hun er meget rolig og knytter sig let til alle. Maluka er ankommet til rideskolen i oktober 2020.

Stenbakkegaards Amazone

Blanding 8 år

Hr. Weise

0 år

Donna Lucia

Dansk Oldenborg 8 år