Rideskole med mange faciliteter

Nykøbing Falster Rideklub har bestået i mange år. Vi er en klub der både rummer privat ryttere og rideskole. Vi har én stor stald samt nogle få udebokse. Udover dette har vi to store ridehuse; et der primært bruges til spring og et der bruges til dressur, rideskole og longering.

Udenfor har vi tre store grusbaner – herunder er den ene en stor, lækker springbane, der har spring ude om sommeren. Her er det også muligt at ride ude eftermiddagsaftener, da man kan tænde for en stor lygte. Ved siden af grusbanerne er der en stor græsspringbane, som primært bruges til stævner, men som også somme tider er åben til springtræning.

Ca. 5 min ridt fra stalden er der en stor skov som man kan benytte, såfremt man har et skovkort. Det er tilladt at ride på alle stier, samt stubmarker om sommeren. Sommetider tager ridelæren også rideskoleholdene med på tur i skoven, hvilket både rytter og hest nyder. 

Hestene står om vinteren på slaggerfolde opdelt i hopper og vallakker – dog er der også mulighed for privatfolde ved ekstrabetaling. Om sommeren kommer hestene gradvist ud på store græsfolde der løber helt op ad skoven.

 

Klubben – Hvem er vi?

Nykøbing Falster Rideklub er medlem af DRF/Dansk Rideforbund, som igen hører hjemme under DIF / Dansk Idrætsforbund. Klubbens adresse er Hegnetvej 2, 4800 Nykøbing F.

Klubben har lejet faciliteter på Brændte Ege Hestesportscenter, som hører under Orupgaard Gods. Klubben råder således over ridehus på 20 x 60 m, ride- og springbaner og rytterstue med køkkenfaciliteter og toiletter.

Brændte Ege har opført et 20 x 60 m ridehus til springtræning. Ridehuset stilles til rådighed for opstaldere på Brændte Ege.

Vil du meldes ind i klubben? Så kontakt vores kasserer. Se kontaktoplysninger her.