Ny forpagter på Brændte Ege

Nogle af jer der går jeres vante gang på Brændte Ege Hestesportcenter har sikkert set en ny beskægget mand på ejendom. Bare rolig du behøver ikke ringe til politiet, det er simpelthen Lars Brendstrup som har overtaget Brændte Ege Hestesportcenter som forpagter.

Lars er faktisk vokset op på egnen og er velkendt ven af huset på Orupgaard Gods og har siden barnsben tilbragt mange sjove timer på Godset med Thomas Højgård. Det har været planen det seneste år, at Brændte Ege skulle forpagtes ud, lige som det var i gamle dage indtil 2001, hvor Orupgaard Gods selv tog over og ansat selv personale. Da diskussionen om Thomas’ ønske om at finde en forpagter kom op over en samtale, så Lars straks muligheden for at sadle om og med en ny karriere, skifte hest og tage tøjlen i den anden hånd. Et skifte fra en lang international karriere i landbrugs industrien.

Som en der er vokset op på en kvæggård og er blandt andet uddannet Agrarøkonom er Lars vant til at have med dyr at gøre. Interessen for heste har været med fra barnsben med egne heste på gården og blev undervist af en mor som var ride lære på Gjorslev Gods i tidernes morgen. Lars har brugt rigtigt mange timer med hestene ikke mindst som Cowboy i Arizona USA, og middelalder dressur i nyere tid, men den historie må du selv komme ned og høre direkte fra hestens mule.

Lars kan kontaktes på tlf 71 20 46 60 eller er du nysgerrig så besøg hjemmesiden www.hestesportcenter.com

Henvendelse omkring klubben/rideskolen skal stadig ske via e-mail bestyrelsenfrk@gmail.com eller www.ridecenter.dk