Lær vores rideskoleheste at kende

 

Hos os er det vigtigt at have heste som kan hjælpe rytteren med at udvikle sig, både i ridningen men samtidig også mentalt. Alle hestene er rolige og styrbare, og er klar til en ridetur med dig! Læs mere om de enkelte heste herunder.

 

Columbia, 17 år gammel

Columbia er en sød, rolig hest som har været hos os i mange år. Columbia er brun med en hvid blis i panden. Hun er hannoraner. Hun kan godt lide at ride med helt nye rideskoleelever. Derudover kan hun rigtig godt lide gulerødder.

Goldie, 15 år gammel

Goldie er en frisk hest som elsker at ride! Hun kan både ride roligt med nybegyndere og udfordre den mere rutinerede rytter. Hun er en krydsning mellem palomino og friser.

Rosa, 16 år gammel

Rosa er en glad, frisk fjordhest. Hun er en sød lille pony med en flot, tyk pandelok. Hun elsker at være aktiv og blive nusset om, især på staldgangen. Hun kan både ride dressur, spring og en tur i skoven.

Cayenne, 16 år gammel

Cayenne er en stor, rolig hest der altid giver en god ridetur. Hun er en flot, brun dansk varmblod. Hun elsker at blive striglet i lang tid på staldgangen og er altid klar på en hyggelig ridetur.

Solo, 10 år gammel

Solo er en lille, sød pony. Hun er en blanding mellem tinker og irish cob. Hun lytter meget til sin rytter, og forventer at du beder hende om det, hvis du vil have hende til noget. Hun er også en kæmpe fan af gulerødder og godbidder.

Angel, 16 år gammel

Angel er rideskolens mindste pony. Hun kan både ride langsomt og hurtigt, alt efter hvad hendes rytter har lyst til. Hun er en fin, hollandsk sportspony. Hun er god til at springe, forhindringsbaner og helt almindelige, rolige rideture.