Rideskolen

Nysgerrig ponyRideskolen på Brændte Ege drives af Nykøbing Falster Rideklub (NFRK). Undervisningen foregår på rolige heste og ponyer under betryggende forhold. Det er et krav, at der benyttes ridehjelm. I starten kan ridehjelm lånes i klubben. I starten får man naturligvis hjælp til at sadle op, spænde bøjler osv. I vinterhalvåret foregår undervisningen i ridehuset, i sommerhalvåret er vi mest udenfor på banerne. Når man har fået lidt rutine, er der mulighed for at komme med på skovture. Undervisningen handler ikke kun om at lære at ride, følgende emner behandles med jævne mellemrum:

  • Rideteori
  • Op- og afsadling
  • Hestens anatomi
  • Udstyr

I klubben er der søde og dygtige hjælpere, som gerne viser til rette og trækker hesten på de første rideture. Er du interesseret? Kontakt Christina Hansen på tlf.: 30 47 85 35.

Rideskolen bliver mandag, tirsdag, torsdag og fredag varetaget af Christina Ørum Hansen.

Vidste I at Christina som 12 årig startede til ridning? Og stort set samtidig fik sin første pony? Siden den gang har hun tilegnet sig stor viden indenfor hesteverdenen.

Christina er uddannet dyreassistent med speciale i heste, under hendes uddannelse underviste hun på Ramsø Rideklub. Senere har hun arbejdet hos Malene Folmer Jensen der driver en dressurstald. Christina har også arbejdet på Stutteri York and Bregnerødgård. Her har hun stået for tilridning og klargøring af ungheste, hingste og reproduktion. Desuden har hun også haft sin daglige gang i stalden hos springrytter Tina Lund.

I er sikkert stødt på Christina i stalden uden for undervisnings timerne, Christina hjælper nemlig til i stalden om morgenen og hendes datter Signe har to ponyer opstaldet på Brændte Ege – Trendy og July.

 

far-barn.jpg rideskole.jpg